top of page

Over ons

Koopmans Meubelen

Koopmans Meubelen Geldermalsen is een meubelgroothandel in eiken meubelen met al meer dan 40 jaar ervaring in de meubelbranche. Dankzij deze jarenlange ervaring, passie en vakkundigheid is er voor elke situatie een perfect passend meubel te realiseren, van klassiek tot modern.

Levering is exclusief aan meubelspeciaalzaken voornamelijk in Nederland en België.
Onze meubelcollectie bestaat uit vele modellen waarvan het merendeel verkrijgbaar is in alle CBM kleuren en onze eigen KM kleuren.

 

Stoelen, fauteuils en banken zijn in vele stof en leer soorten verkrijgbaar. Vraag er naar bij uw meubelwinkel. Hier kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden.
 

over ons.jpg

Professionele spuiterij

Koopmans meubelen is in het bezit van een eigen professionele meubelspuiterij. Deze is gevestigd op de chamotte 20 in Geldermalsen. Met onze spuiterij zijn we als bedrijf flexibel, niet afhankelijk van andere partijen en hebben wij zelf controle op het eindproduct. Ook zijn we hierdoor sterk in onze service naar de klant toe.

 

Met 3 grote verwarmde spuitcabines kunnen wij grote hoeveelheden op kleur spuiten. Alle cabines zijn met een Soloan verwarming en afzuigsysteem uitgevoerd. 

We spuiten voor onze kasten en tafels meer dan 30 kleuren. Wij spuiten veelal met de standaard cbm kleuren. Daarnaast spuiten we ook met onze eigen ontwikkelde kleuren dit zijn de KM kleuren.

 

Tevens zijn onze ervaren spuiters ook in staat om meubels aan de hand van een staal van de consument in de juiste kleur spuiten.

Salesteam

      ​

  • Harold Elbersen - Midden Nederland, Utrecht en het Oosten.

      harold.elbersen@hetnet.nl
 

  • Andre van Loon - Zuid Holland, Utrecht en Noord Holland

      a.v.loon@skynet.be
 

  • Nico Satter - Directeur

          nico@koopmansmeubelen.nl

  • Klaas schut - Groningen en Friesland

      k.schut@hi.nl

 

  • Bobbie van der Aa - Zeeland , Brabant en Limburg

      vanderaa300480@hetnet.nl

  • Christophe Delvoye - België

          info@cdelvoye.be

bottom of page